Благотворителен онлайн коледен  в подкрепа на безстопанствените животни в Асеновград,

...
Благотворителен онлайн коледен  в подкрепа на безстопанствените животни в Асеновград,
Коментари Харесай

Благотворителен базар в помощ на бездомни животни от Асеновград

Благотворителен онлайн коледен  в поддръжка на безстопанствените животни в Асеновград , провеждат от локална неправителствена организация. Сдружение " Дай лапа " са решили самодейността да се състои в интернет пространството за съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Всеки, искащ да се включи, може да подари за базара саморъчно направени или закупени движимости. Тематиката е коледни продукти.
Изделия ще се одобряват до 15.12.20 година, когато ще започва и самата ликвидация. Изискване към донорите е да изпратят до организацията фотография на продукта , който желаят да дават за продажба в базара. Да посочат цена и в период до 15-ти декември да го занесат в магазин на улица " Цар Иван Асен || " №9. Всички средства ще бъдат употребени за помощ и понижаване популацията на бездомните животни в Асеновград, изясняват от сдружението. Снимки с продукти се одобряват на e-mail: [email protected], на персонално известие във Фейсбук страницата на " Дай лапа ", както и по вайбър на номер 088 65 27 964.
 Базар в Асеновград събира пари за кастрация и лекуване на бездомни животни (СНИМКИ) Базар в Асеновград събира пари за кастрация и лекуване на бездомни животни (СНИМКИ)
Два дни остават до закриването на коледния базар за животни " Дай лапа ". Организатори на благотворителната самодейност са младежи от А...
След пускане на базара, всички сувенири и произведения, които са предоставени от донори, ще бъдат препоръчани онлайн на потребителите. Те ще имат право да си запазят харесаното от тях, след което могат да го заплатят и получат на място в същия магазин. Базарът ще продължи до 31.01.21 година Целта е да се съберат средства за лекуване и кастрация на ранени и бездомни животни. Сред атрикулите са свещници, коледни играчки и картички, шапки. Кутии за дарения за същата идея са сложени в магазина, в който ще се организира базарът и в " Информационния център " на община Асеновград. Към момента сдружението разполага с към 60 лв., които ще стигнат едвам за една кастрация на куче.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР